Se votează bugetul local și o nouă încercare pentru drumul de acces în Militari

Consilierii locali lugojeni sunt convocați  joi, 8 februarie, de la ora 14, la Primărie, pentru o nouă ședință extraordinară (a doua din acest an).

Pe ordinea de zi au fost introduse două puncte.

Primul proiect vizează o nouă încercare (a V-a) a administrație locale de a primi acordul pentru “solicitarea către Guvernul României de emitere a unei hotărâri pentru transmiterea din domeniul public al Statului Român și din administrarea Ministerului Apărării Naționale în domeniul public al Municipiului Lugoj, județul Timiș a unei părți din imobilul 1252 situat în municipiul Lugoj, str. Timișoarei, nr.124”.

De această dată executivul local ar putea să primească ce-și dorește, dacă, așa cum a anunțat, consilierul liberal (încă în funcție) Ioan Ambruș se va alătura, celor 12 voturi pentru aprobarea proiectului ce are ca țintă preluarea de către autoritățile locale a drumului de acces în cartierul Militari.

Numărul necesar de voturi este 13. La punctul doi al ordinii de zi este stabilit “aprobarea bugetului local al Municipiului Lugoj pe anul 2018”.

Bugetul consolidat definitivat este de 224 de milioane, din care aproximativ 173 de milioane reprezintă bugetul local, peste 46 de milioane veniturile proprii și nouă milioane sunt creditele interne avute la dispoziție.

Pentru investițiile din acest an, au fost alocați, din aceste sume, circa 113 milioane, la care se pot adăuga fondurile din creditele interne.

sursa: redesteptarea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.