Şedinţă extraordinară a Consiliului Local, în Săptămâna Mare

Joi, 12 aprilie, primarul Francisc Boldea convoacă consilierii locali în şedinţă extraordinară pentru un singur proiect. Este vorba despre o hotărâre prin care Meridian şi Salprest vor putea asigura furnizarea serviciilor în oraş şi după 1 mai, după ce le expiră licenţa.

“Am cerut o soluţie de la Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice şi ne-au spus că timp de 90 de zile, până se organizează licitaţia şi până când cei care o câştigă preiau serviciile, legea chiar îi obligă pe Salprest şi Meridian să asigure continuitatea. Pentru asta însă, trebuie să dăm o hotărâre de consiliul local”, a spus primarul Lugojului.

Francisc Boldea spune că astfel, până în august, Meridian şi Salprest vor funcţiona normal şi legal, chiar dacă nu mai au licenţă. În această perioadă, Primăria Lugoj va organiza licitaţiile pentru serviciile prestate de cele două societăţi. La aceste licitaţii se pot prezenta chiar şi Meridian şi Salprest, însă poate participa orice firmă din ţară.

sursa: lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.