Ședinţă foto plină de imaginaţie; fotografiile sunt memorabile!

 

Trei mame şi 7 copii şi-au unit forţele pentru a face o şedinţă foto plină de imaginaţie: „ Tribul copiilor pierduţi în pădure”, surprins în imagini spectaculoase.

E plin internetul de poze cu copii, care mai de care mai drăguţi, aşa că dacă vrei să faci ceva deosebit, ai nevoie de o idee originală, cu care să te remarci. Pentru asta, ​Heather Zvirgzdins şi încă două mame şi-au dus copiii într-o pădure şi i-au pozat ca şi cum aceştia ar face parte dintr-un trib izolat de lumea civilizată.

 

 

 

Distracţie, imaginaţie, un pic de muncă făcută cu plăcere şi originalitate, acestea sunt elementele pe care se bazează proiectul foto intitulat Lost Boys, gândit de un grup de prieteni, fără modele plătite şi costume de design. Totul  a fost gândit pe cont propriu, fiecare contribuind cu ce avea util prin casă. De exemplu, costumaţia copiilor a fost creată din haine vechi de prin casă sau din materiale ieftine care au fost adaptate.

Pentru copii a fost o bucurie imensă, explică Heather Zvirgzdins.

Îmbrăcaţi ca războinicii unui trib pierdut în adâncul pădurii, cu feţele vopsite, aceştia păreau desprinşi dintr-un film din seria “Mad Max”. Au tras cu arcul şi au făcut pe durii cât de mult au putut, camera foto surprinzând câteva ipostaze demne de modelele profesioniste.

 

Imaginile au fost pretextul perfect pentru o minunată zi de joacă şi pentru nişte amintiri de neuitat. Ea a publicat imaginile pe platforma Bored Panda, pentru a le oferi şi altor părinţi o sursă de inspiraţie.

sursa: eva.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *