Ședință în care se decide soarta Meridianului

Marți, 31octombrie 2017, de la orele 14.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Lugoj se va desfăşura şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal Lugoj.

Pe ordinea de zi a şedinţei este înscris  Proiectul de hotărâre privind  aprobarea în principiu a modalității de gestiune a unor servicii comunitare de utilități publice din Municipiul Lugoj. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.

Francisc Boldea a declarat  că întâlnirea de marţi e doar pentru un acord de principiu.

“Cu şase luni înainte de a expira termenul pentru care Meridian are autorizare de operare, 1 mai 2018, este obligatoroiu să înştiinţăm Consiliul Concurenţei că dorim să facem o modificare în activitatea operatorului. Noua lege care a apărut spune că serviciul de apă canal nu este compatibil cu niciun serviciu făcut de aceeaşi firmă, dacă dorim să încredinţăm direct apa şi canalul Meridianului. Nu mai e posibil în niciun fel să deţină alte servicii: de transport sau cele de patrimoniu. Meridian va rămâne doar cu apa şi canalul. Va fi o societate nouă pentru transportul în comun şi partea de patrimoniu va trece la serviciul de patrimoniu al Primăriei Lugoj”, a declarat Francisc Boldea, care nu vede mari dificultăţi în reorganizarea societăţii Meridian.

sursa: lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.