Şefi noi la Poliţia Municipiului Lugoj

Poliţia Municipiului Lugoj are şefi noi începând cu această săptămână. La comandă a fost împuternicit comisarul şef  Mihai Tonenchi, iar ca adjunct, comisarul şef Marius Rus, funcţiile urmând a fi exercitate cu caracter temporar.

Comisarul Mihai Tonenchi, în vârstă de 42 ani, a fost încadrat in Poliţia Română în anul 1995. În perioada 2004-2008 a deţinut funcţia de şef al  Poliţiei Oraşului Făget, după care a preluat postul de adjunct al instituţiei lugojene, până la începutul acestei luni.

Comisarul şef  Marius Rus are 40 de ani şi este absolvent al Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, promoţia 1999, an în care a fost repartizat în cadrul Serviciului economic al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş. În 2002 a venit la Biroul economic al Poliţiei Lugoj. Din 2007 și până la desființarea acestuia în 2015, a fost la conducerea acestui Birou. De atunci și până în data de 3 aprilie 2017 a lucrat tot la Lugoj, ca Ofiţer Specialist 1 la Serviciul de Investigaţii Economice, din cadrul I.P.J Timiş.

”Acţiunile viitoare ale poliţiştilor lugojeni vor viza îmbunătăţirea calităţii serviciului poliţienesc oferit cetăţenilor, prin protejarea persoanei, a patrimoniului, siguranţa stradală şi rutieră”, a declarat Ancuţa Murariu, purtător de cuvânt al I.P.J Timiş.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.