Semafoarele de la Punctele Cardinale din Timisoara vor fi repornite. Gata cu intermitenta, prea multe accidente

Decizia de a pune semafoarele pe intermitent la intersecția de la Punctele Cardinale nu a fost una prea bună, susține primarul Nicolae Robu. O dovedesc accidentele din ultima perioadă, care i-au determinat pe cei din primărie să repornească semafoarele.

Începând de marți, cel mai probabil, semafoarele de la Punctele Cardinale vor funcționa din nou, așa că șoferii vor circula după reguli clare. Până acum s-au produs mai multe accidente, pentru că unii conducători auto nu dădeau prioritate de trecere, iar cei care erau deja în sens circulau cu viteză și nu mai puteau evita impactul.

„Se va face semaforizare. Culmea este că i-am dat telefon lui Chiș Culiță sâmbătă, înainte de primul accident. Am trecut prin zonă și i-am spus că văd că oamenii au dificultăți, nu toți sunt buni șoferi, unii nu au condus în orașe cu trafic complicat, e o bâjbâială în zonă, securitatea este mai presus și decât fluența. I-am cerut să repună semafoarele în funcțiune. Se pun semafoarele în funcțiune, ținând seama că pe Popa Șapcă este închisă circulația, ca să nu se dea timpi fără sens pentru mașinile care ar veni de pe Popa Șapcă. Probabil că de mâine (n.r. marți) vor funcționa”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Vă reamintim, la începutul acestei luni, semafoarele din intersecția de la Punctele Cardinale au fost puse pe intermitent, odată cu închiderea străzii Popa Șapcă. Strada Popa Șapcă va rămâne interzisă șoferilor până în 15 septembrie.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *