Seniorii orașului cu cinci decenii de căsătorie sau 90 de ani de viață, premiați

Primăria Municipiului Lugoj a organizat astăzi, 9 august, o nouă festivitate de premiere a seniorilor care au împlinit 90 de ani de viață, precum și a cuplurilor care au aniversat 50 de ani de căsnicie neîntreruptă.

Devenit deja tradiție printre lugojeni, evenimentul a avut loc la ora 11, în incinta Cinematografului ”Bela Lugosi”, fiind premiate 16 cupluri și 14 seniori.

Au serbat 90 de ani de viață: Elvira Bozso, Iulius Bulgărescu, Roxanda Lăpădat, Gheorghe Lazăr, Livia Lungu, Maria Luțaș, Nicolae Miloșovici, Traian Ștefan Mincsik, Antoniu Murărescu, Ariton Murărescu, Gheorghe Pintilii, Maria Șebu, Vasilie Turi, Eli Verbaszi.

S-au bucurat de 50 de ani de căsnicie cuplurile: Alexandru și Stela Bozso, Horia și Sofia Duma, Elena și Petru Franț, Lazăr și Stela Gașpar, Viorel și Maria Guțu, Iosif și Ecaterina Kupcso, Romulus și Elena Madina, Nicolae și Maria Mărșăvină, Ștefan și Rozalia Nysztor, Tiberiu și Maria Paulescu, Petru și Viorica Petrescu, Ioan și Voichița Recean, Ioan și Iulica Steici, Alexandru și Elisabeta Szatmari, Gheorghe și Elena Tomuța, Nicolae și Voichița Vânătu.

Edilul orașului, Francisc Boldea, a dăruit flori doamnelor, diplome și câte 300 de lei pentru fiecare cuplu care serbează nunta de aur, precum și pentru fiecare persoană care a ajuns la venerabila vârstă de 90 de ani.

”Secretul căsniciei constă în răbdare, înțelepciune și certuri cât mai puține. Să nu adormiți supărați. Cam asta este”, explică Elena Madina.

Seniorii Lugojului s-au arătat încântaţi de iniţiativă administrației locale și au primit cu bucurie și emoție diplomele și premiile acordate prin Serviciul de asistenţă socială specializată din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară Lugoj.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.