Sentință definitivă în cazul celor doi criminali din Darova

Curtea de Apel Timisoara a judecat luni apelul facut de cei doi tineri din Darova care au ucis cu sange rece un taximetrist din Lugoj.

Klug Mihai Nicolae si Adrian Avadanei au contestat sentinta judecatorilor de la Tribunalul Timis prin care erau condamnati la 6 si respectiv 7 ani de detentie intr-un centru de reeducare pentru minori. Indivizii sustineau ca pedepsele sunt prea aspre, astfel ca au solicitat ca dosarul sa fie rejudecat.

In acelasi timp, procurorii, dar si membrii familiei au cerut o inasprire a pedepselor. Luni, judecatorii au admis apelurile declarate de Parchetul de pe langa Tribunalul Timis si trei parti civile, schimband pedepsele. Astfel, Adrian Avadanei va sta intr-un centru de detentie pentru 10 ani, in timp ce Mihai Klug isi va petrece urmatorii 9 ani dupa gratii. Sentinta este definitiva.

În noaptea de 13/14.06.2018, dupa o întelegere prealabila privind uciderea unei persoane cu scopul de a obtine un autoturism pentru a fugi de acasa, cei doi minori au comandat un taxi pe care l-au asteptat în fata parcului din localitatea Darova. Dupa urcarea în taxi, cei doi minori i-au aplicat conducatorului auto, în varsta de 77 de ani, mai multe lovituri cu cutitul în zona cervicala si în zona toracica, provocand decesul victimei.

Ulterior, cei doi minori au plecat cu autoturismul condus de unul dintre acestia, transportand trupul victimei într-o zona forestiera din preajma orasului Buzias, unde l-au abandonat, dupa care s-au deplasat cu autoturismul în municipiul Timisoara.

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.