Si-a omorat sotia si a incercat sa se sinucida, intrand cu masina intr-un stalp, la Timisoara

Crimă oribilă descoperită în urma unui accident de circulație, la Timișoara. Un tânăr de 29 de ani și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit, iar apoi a încercat să se sinucidă. S-a înjunghiat în abdomen și a intrat cu mașina într-un stâlp, în Calea Lugojului. Bărbatul a supraviețuit, însă, și le-a povestit totul polițiștilor ajunși la locul accidentului.

Bărbatul de 29 de ani și soția lui în vârstă de 26 numai ce se mutaseră în Timișoara din localitatea gorjeană Târgul Cărbunești, povestesc anchetatorii. S-au mutat într-un apartament din Calea Girocului. El lucra în străinătate și avea suspiciuni că soția l-ar fi înșelat. În noaptea de miercuri spre joi, cei doi au început să se certe, iar bărbatul a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat soția.

 

 

 

S-a înjunghiat apoi în abdomen, s-a urcat la volan și a condus până în Calea Lugojului, unde a intrat cu mașina într-un stâlp, încercând să-și pună capăt zilelor. A supraviețuit accidentului, iar în momentul în care echipajele de prim ajutor și polițiștii au ajuns la fața locului, înainte de a fi urcat în ambulanță, tânărul le-a povestit acestora ce a făcut.

A fost dus la Spitalul Municipal, unde a fost băgat în operație, iar oamenii legii au plecat spre locul crimei. Au găsit-o acolo pe tânăra de 26 de ani, într-o baltă de sânge. Au început imediat cercetarea la fața locului și au confirmat povestea bărbatului. Acesta a trecut cu bine peste operație, iar acum urmează să fie acuzat de omor.

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *