Şi-a pierdut ambele picioare în război, dar a devenit poliţist! Povestea impresionantă a unui tânăr de 28 de ani

Matias Ferreira şi-a pierdut ambele picioare în 2011, în războiul din Afganistan. El era un tânăr puşcaş marin şi a călcat pe o bombă, explozia retezându-i ambele picioare de la genunchi în jos. Povestea sa de viaţă este una impresionantă. Faptul că Matias Ferreira şi-a pierdut ambele picioare şi este nevoit să poarte proteze nu l-a împiedicat pe acesta să îşi împlinească visul de a ajunge poliţist.

Tânărul a absolvit Academia de Poliţie la vârsta de 28 de ani şi a devenit primul poliţist cu handicap din Statele Unite!

“Singurele dizabilităţi pe care le avem sunt cele pe care ni le facem. Dacă îmi rup piciorul deschid portbagajul maşinii mele, îmi pun unul nou şi sunt din nou la datorie. Îmi doresc foarte mult să ajut oameni”, a declarat Matias Ferreira, explicând de ce şi-a ales meseria de poliţist.

Soţia sa, Tiffany, cu care s-a căsătorit în 2012 şi împreună cu care are o fetiţă de doi ani, Tianna, nu a fost la început de acord cu meseria pe care Matias şi-a ales-o, având în vedere ce i se întâmplase în război. În cele din urmă a înţeles că el iubeşte să fie poliţist şi a fost fericită pentru Matias că şi-a împlinit visul. “L-am întrebat de ce nu îşi alege o meserie mai sigură. L-am tot rugat. Însă îl iubim şi suntem bucuroşi pentru el şi pentru această reuşită remarcabilă”, a declarat Tiffany Ferreira.

La Academia de Poliţie tânărul nu a avut deloc parte de un tratament special, fiind nevoit să îndeplinească sarcinile pe care şi colegii săi le-au îndeplinit. A trecut cu succes peste toate probele, iar acum se pregăteşte să rezolve alte sarcini. Şi la fel, nu va fi tratat diferit faţă de ceilalţi poliţişti şi el spune că nici nu vrea asta.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *