Simona Halep, pictorial surpriză în celebra revistă Vogue

Aflată de mai bine de 40 de săptămâni pe prima poziţie în WTA, Simona Halep se bucură de atenţia cuvenită unui lider mondial. Cea mai bună jucătoare de tenis a lumii o să apară în noul număr al celebrei reviste americane de modă Vogue.

Simona Halep a postat în această dimineaţă o fotografie pe contul personal de Instangram în care apare în echipamentul sportiv al noului său sponsor, dar este tăguită şi revista americană.

“I’m in @Vogue for @Nike ?”, este mesajul transmis fanilor de româncă.

I’m in @Vogue for @Nike ?

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Ieri, liderul WTA a vizitat un magazin din New York, de pe 5th Avenue al altui sponsor, Simona promovând cu această ocazie pe Instagram şi un model de ceas.

Tot ieri, a efectuat şi primul antrenament la “USTA Billie Jean King National Tennis Center” intrând astfel în linia dreaptă a pregătirilor pentru US Open 2018.

Halep va începe turneul de la US Open din postura de favorită numărul 1 a competiţiei şi conduce şi în clasamentul Road to Singapore, care asigură prezenţa la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep este numărul 1 mondial de mai bine de 40 de săptămâni, fiind la momentul actual cea mai în formă jucătoare din lume.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.