Singura supravieţuitoare a carnagiului de la Jibou. Sanda și-a condus prietenele spre moarte, grăbindu-se să treacă peste calea ferată

Sanda Ungur este singura supraviețuitoare a tragediei petrecute, joi, la Jibou, unde patru tinere au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren, la o trecere la nivel cu calea ferată.

Alături de prietenele ei, Mădălina, Sara, Claudia şi Maria, se întorcea seara trecută de la Cluj, de la festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice din Cluj-Napooca.

 

Potrivit unor surse, Sanda se afla la volanul mașinii în care se aflau cinci tinere și nu a acordat prioritate unui tren care circula pe ruta Baia Mare – Jibou. Fata se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen în momentul producerii accidentului.

La o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza localităţii Jibou, tânăra şoferiţă nu s-a asigurat şi pătruns pe calea ferată exact în momentul în care un tren se apropia cu viteză.

Accidentul a fost inevitabil, iar impactul a fost devastator. Trei dintre cele cinci fete au fost aruncate din maşină în urma impactului şi au murit pe loc, iar celelalte două au rămas încarcerate.

Pompierii au intervenit pentru descarcerarea a două victime, însă o a patra fată a fost declarată decedată.

Şoferiţa a fost singura care a scăpat cu viaţă, în timp ce prietena ei, aflată pe scaunul din dreapta faţă, a murit din cauza rănilor grave.

Singura supraviețuitoare a fost transportată la spital, iar potrivit medicilor starea ei de sănătate este bună. Tânăra a suferit câteva fracturi şi traumatisme minore şi este conştientă.

Sanda Ungur este din Răzoare, Maramureș, și este studentă la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord Baia Mare, potrivit profilului Facebook.

video: dej24.ro

sursa: observator.tv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.