Soarta lui Liviu Dragnea va depinde de patru femei și un bărbat. Acesta, culmea ironiei, este fostul asistent al Laurei Kovesi. Dragnea, nemulțumit.

Liviu Dragnea este nemulţumit de “graba” cu care Curtea Supremă a desfăşurat tragerile la sorţi pentru completurile de judecată şi a solicitat suspendarea întregului proces!

Liviu Dragnea este nemulţumit de “graba” cu care Curtea Supremă a desfăşurat tragerile la sorţi pentru completurile de judecată şi a solicitat suspendarea întregului proces, transmite Realitatea TV.

Potrivit surselor citate de Realitatea TV, Liviu Dragnea contestă rapiditatea cu care a fost aplicată de ÎCCJ decizia Curţii Constituţionale care preciza că noile desemnări vor fi făcute “de îndată”.

Dragnea spune că Instanţa Supremă trebuia să aştepte motivarea de la CCR şi că ar fi trebuit tras la sorti doar presedintele, nu întregul complet.

“Cu putin timp inainte de tragerea la sorti a completului sau de judecata, Liviu Dragnea a depus o plangere la Instanta Suprema prin care a cerut suspendarea de urgenta a acestei proceduri. Si, de asemenea, revocarea deciziei de ieri a Inaltei Curti, prin care s-a stabilit tragerea la sorti a intregului complet”, scrie Ionela Arcanu pe pagina sa de Facebook.

Exclusiv| Potrivit surselor mele, cu putin timp inainte de tragerea la sorti a completului sau de judecata, Liviu…

Publicată de Ionela Arcanu pe Vineri, 9 Noiembrie 2018

Şeful PSD are motive să fie nemulţumit de rezultatul tragerii la sorţi: potrivit primelor informaţii, nu va avea parte de un complet mai puţin dificil decât cel anterior.

Soarta lui Liviu Dragnea va depinde de patru femei și un bărbat. Acesta, culmea ironiei, este fostul asistent al Laurei Kovesi, Horia Valentin Șelaru.

Cei 5 judecători care vor decide soarta lui Liviu Dragnea în dosarul Bombonica sunt:

1. Cosma Rodica

2. Selaru Valentin Horia

3. Nenita Simona Cristina

4. Vasile Francisca Maria

5. Ilie Ioana Alina

Decizia vine în în contextul deciziei Curţii Constituţionale a României din data de 7 noiembrie 2018 prin care s-a constatat existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Parlament, pe de o parte, şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe de altă parte.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.