Sofer filmat circulând pe contrasens

Plimbare pe contrasens, luni după-masă, pentru un conducător auto, la Timișoara. Acesta a fost filmat în timp ce șofa fără stres, pe sensul opus de mers, pe strada Locotenent Ovidiu Balea, la ieșirea din oraș spre Săcălaz.

Imaginile au fost filmate de un alt conducător auto care circula regulamentar pe aceeași stradă, spre ieșirea din oraș. Acesta s-a trezit că din față, pe sensul său de mers, circulă un alt conducător auto care se îndreaptă spre oraș la volanul unui autoturism Opel. Cel care filma a trecut regulamentar de pe banda întâi pe a doua pentru a depăși o autoutilitară care circula cu viteză redusă. Imediat după manevră s-a trezit cu Opelul în fața sa și a fost nevoit să revină înapoi pe banda întâi pentru a evita o nenorocire.

Șoferul surprins în imagini circula pe contrasens în condițiile în care cele patru benzi de la ieșirea din Timișoara spre Săcălaz sunt separate de un scuar. Imaginile au fost ulterior postate pe grupul de facebook InfoTrafic jud. Timis de cel care le-a surprins.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.