Șofer răsturnat cu cisterna pe calea ferată, salvat de un pompier aflat în timpul liber

Un şofer care s-a răsturnat cu cisterna pe calea ferată în Suceava, a fost salvat de un pompier aflat în timpul liber.

Traficul feroviar între Vatra Dornei şi Iacobeni (judeţul Suceava) a fost blocat, vineri, după ce o cisternă plină cu clei s-a răsturnat pe calea ferară. Şoferul rănit a rămas încarcerat şi a fost scos de către pompierul aflat în timpul liber.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, o autocisternă plină cu clei s-a răsturnat, vineri, pe calea ferată între localităţile Vatra Dornei şi Iacobeni.

”Şoferul a rămas încarcerat şi a fost extras de catre un pompier militar botoşănean, aflat în timpul liber, înainte de sosirea echipajelor de la Vatra Dornei”, au preciat reprezentanţii ISU.

Bărbatul a fost preluat de către medici, fiind conştient.

La rândul lor, reprezentanţii Centrului Infotrafic au transmis că, din cauza accidentului, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 502 a fost oprită între staţiile Vatra Dornei şi Iacobeni.

Potrivit CFR, din motive de siguranţă, trenul IR 1833 (care circulă în relaţia Iaşi – Timişoara Nord) a fost oprit în staţia Iacobeni, la ora 10.38.

”CFR SA informeză că au fost luate măsurile de siguranţă şi nu există pericol de explozie, însă traficul feroviar pe relaţia Iacobeni – Argestru rămâne închis până când autocisterna va fi îndepărtată de pe şine”, anunţă CFR.

Cisterna are 40 de tone şi au fost solicitate macarale de mare tonaj pentru a o putea ridica, astfel încât să fie reluat traficul.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.