Șofer român cu braţul prins sub cabină, după ce s-a răsturnat cu tirul pe o autostradă din Spania

Un şofer român a rămas cu braţul prins sub cabină, după ce s-a răsturnat cu tirul pe o autostradă din Spania. În cabină mai erau al doilea şofer şi vărul acestuia. Cei doi au scăpat cu răni minore şi cu sperietura. Unul dintre ei a povestit dinamica accidentului.

Camionul românesc s-a răsturnat luni după-amiază pe A8, în Spania, în dreptul oraşului Gijon. Transporta pe platformă mai multe autoturisme, venind cu ele din Germania. Pe o coborâre, pe carosabil umed, şoferul a pierdut controlul volanului, camionul a intrat în balans şi s-a răsturnat de-a latul sensului de mers.

Cabina a căzut pe portiera din dreptul şoferului, iar braţul acestuia a rămas prins între cabină şi asfalt. Pompierii au folosit o pompă hidraulică pentru a-l elibera pe român. A fost transportat la spital, și este  în afara oricărui pericol.

Al doilea şofer spune că în afară de pagube, toţi cei trei români s-au ales cu spaima trăită în momentul în care autotrenul s-a răsturnat. Autostrada a fost blocată timp de 9 ore, toate autoturismele transportate fiind avariate.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *