Şofer român de TIR vinovat de un accident grav, în Belgia

Un şofer român se face vinovat de producerea unui accident grav, cu trei autotrenuri şi o dubiţă, într-un tunel din Belgia. Dintre  şoferii implicaţi, el e şi cel mai grav rănit.

Tunelul Bevern a fost complet închis marţi seara mai mult de două ore, după un accidente teribil cu trei tiruri şi o dubiţă, un şofer român de camion fiind la originea acestuia. A intrat direct în semiremorca unui camion cehesc, într-o coloană ce se deplasa cu viteză redusă prin tunel.

Din cauza impactului, camionul cehesc a fost aruncat într-o dubiţă a unei firme de construcţii, care s-a izbit de autotrenul din faţa ei, fiind grav avariată.

Şoferul dubiţei a scăpat miraculos cu răni minore. “Am realizat că ceva merge prost când am auzit primul impact, am înţeles că o să fiu aruncat în camionul din faţa mea, aşa că am sărit pe bancheta din dreapta.”, a povestit şoferul, pentru hln.be.

Şoferul român care nu a observat coloana ce se deplasa cu viteză redusă a fost cel mai afectat d eimpact. A rămas încarcerat în cabina TIR-ului şi a fost eliberat de pompieri. A fost transportat la spital cu multiple fracturi.

Ceilalţi doi şoferi implicaţi au scăpat nevătămaţi.

Traficul în tunelul Beverne s-a desfăşurat pe o singură bandă aproape 10 ore, după deschiderea lui.

Un alt şofer român a fost implicat într-un accident teribil în Italia, unde o tânără de 25 de ani a intrat direct sub semiremorca lui, cu un Fiat 500.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.