Şoferi lăsaţi pietoni de poliţiştii lugojeni

În perioada 27 februarie – 2 martie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

La nivel judeţean, poliţiştii au aplicat 753 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 280 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 131 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 73 de permise de conducere şi au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare. La Lugoj, 6 şoferi au rămas fără permise de conducere, poliţiştii retrăgând şi un certificat de înmatriculare. În total, poliţiştii lugojeni au aplicat 41 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 22 pentru nerespectarea vitezei pe anumite tronsoane de drum.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri vor continua acţiunile.

foto: arhiva Cetăţeanul

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.