Șoferiţa care a murit pe DN 19, în Bihor, era psihologul Penitenciarului Oradea

Delia, şoferiţa care a murit în accidentul de la Diosig, pe DN 19, județul Bihor, era psihologul Penitenciarului Oradea. Impactul maşinii pe care o conducea cu o automacara a ucis şi un bărbat care era pe bancheta din spate. Un adolescent de 15 ani şi un alt tânăr de 28 de ani sunt grav răniţi.

Delia Cormoş avea 38 de ani şi era psihologul Penitenciarului Oradea. Conducea, de asemenea, o asociaţie, Centrul Consiliaris, care avea grijă de copiii din medii defavorizate. La rândul ei era mama unui băieţel, pe care îl înfiase.

Marţi de dimineaţă, pe DN 19, într-o curbă, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de o automacara care circula regulamentar. Şoferul acesteia a încercat să evite impactul, dar a fost în zadar, chiar dacă a ajuns în şanţ.

Delia a pierdut controlul volanului într-o curbă

“Într-o curbă periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu o autospecială, condusă regulamentar de un bărbat de 58 de ani, din municipiul Oradea.

În urma accidentului rutier, femeia de 38 de ani care conducea autoturismul și un bărbat de 35 de ani, din comuna Șimian, județul Bihor, pasager în autoturism, au suferit leziuni care le-au provocat decesul. De asemenea, un bărbat de 28 de ani și un tânăr de 15 ani, ambii din localitatea bihoreană Voivozi, pasageri în autoturism, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.”, precizează comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.