Șoferița din accidentul de la Ghioroc, condusă pe ultimul drum cu drifturi și mașini tunate

Prietenii și cunoștințele Adelinei, tânăra de 24 de ani care se pare că s-ar fi aflat la volanul BMW-ului care a plonjat în lacul Ghioroc duminică seară, au condus-o pe ultimul drum cu drifturi și mașini tunate.

Imaginile omagiului adus tinerei care iubea mașinile și motoarele puternice au fost făcute publice pe o rețea de socializare, de către prietenii Adelinei. Cei prezenți sunt împătimiți ai vitezei și adrenalinei din Arad și Timișoara.

Zeci de mașini, în special BMW-uri, marcă pe care o îndrăgea Adelina, s-au încolonat și au condus-o pe ultimul drum. De asemenea, pe terenul viran din apropierea cimitirului din Orțișoara, acolo unde a fost înmormântată Adelina, tinerii au făcut drifuri, au ambalat motoarele și și-au adus astfel ultimele respecte pentru cea care le-a fost prietenă.

Adelina este una dintre fetele care și-a pierdut viața în teribilul accident de duminică seara, când în urma unei derapări a plonjat cu mașina în lacul Ghioroc. În mașină se afla Adelina alături de Laura – care din păcate și-a pierdut și ea viața, precum și doi tineri – care au reușit să se salveze.

VEZI AICI VIDEO POSTAT DE PRIETENII FETEI

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.