Soferul care a provocat tragedia de la Fibis a fost arestat preventiv

Arest preventiv. Asta a primit Dan Ioan Tudor, tânărul de 20 de ani care a provocat accidentul mortal de duminică noaptea din localitatea timișeană Fibiș. El va sta în arest pentru următoarele 30 de zile.

Dan Ioan Tudor, în vârstă de 20 de ani, a fost prezentat luni seară magistraților de la Judecătoria Timișoara. Acuzațiile sunt de ucidere din culpă, conducerea sub influența substanțelor interzise sau a alcoolului, dar și pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. După ce procurorul și avocatul tânărului și-au prezentat pledoariile, judecătorii au decis să îl aresteze pe Dan Ioan Tudor pentru următoarele 30 de zile.

Dan Ioan Tudor a fost implicat, duminică seara, într-un accident grav de circulație petrecut în localitatea timișeană Fibiș. El, împreună cu iubita sa și alți doi prieteni se aflau în autoturism. La un moment dat tânărul a pierdut controlul volanului, iar mașina scăpată de sub control a lovit un stâlp, poarta unei case, iar apoi s-a oprit într-un pom și a luat foc. Șoferul și iubita sa în vârstă de 16 ani au scăpat ca prin minune și au fugit imediat de la fața locului. I-au lăsat în urmă pe cei doi prieteni ai lor, un tânăr în vârstă de 19 ani și o fată în vârstă de 16. Aceștia din urmă au rămas încarcerați în autoturism și au decedat în incendiu.

Dan Ioan Tudor a fost prins de polițiști după aproximativ două ore de la producerea accidentului. Rătăcea pe străzile din Fibiș. A fost dus ulterior la spital unde i-au fost prelevate probe biologice. În urma analizelor de urină medicii au stabilit că tânărul consumase substanțe interzise. Tipul lor va fi însă stabilit abia atunci când oamenii legii vor avea la dosar și rezultatul analizelor de sânge.

Tânărul de 20 de ani este acuzat acum de ucidere din culpă, conducerea sub influența substanțelor interzise sau a alcoolului, dar și pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *