Şoferul drogat, dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul consumase cocaină şi a intrat în maşinile oprite la semafor

Bărbatul care a provocat intenţionat un accident pe Bulevardul Dacia din Capitală va fi dus la tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, acuzat de tentativă de omor. În accidentul de sâmbătă mai multe maşini au fost făcute praf şi cinci persoane au fost rănite. La audieri, a recunoscut că era drogat, la fel şi soţia lui, cu care se bătea în timp ce conducea.

Şoţia acestuia se află, în continuare, internată la Spitalul Floreasca. Din fericire, celelalte persoane implicate în accident nu au suferit răni grave.

În faţa anchetatorilor, bărbatul a susţinut că avea viteză şi nu a mai putut frâna. El îşi acuză soţia de tentativă de omor, pentru că femeia i-a cerut să apese mai tare pedala de acceleraţie şi să tragă de volan.

Dragoş Bârligea a intrat sâmbătă, în plin, în mai multe maşini oprite la semafor în centrul Capitalei. Cinci oameni au fost răniţi uşor. După accident, bărbatul a fost dus la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat ieri. Analizele au confirmat că era drogat.

Dragoş Bârligea are 39 de ani şi este din Prahova. El şi soţia lui deţin un studio de videochat. Psihologii au analizat comportamentul lui şi spun că este o persoană agresivă chiar şi atunci când nu consumă droguri.

Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca şoferul să fi avut o problemă cu maşina, aşa că autovehicolul va fi supus unei expertize tehnice.

sursa: stiri.tvr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *