Spargeri de masini cu dedicatie la Timisoara. Ce comenzi au hotii

Dupa ce in ultimii ani spargeau masini dintr-o anumita marca pentru a lua airbag-urile sau boxele, iata ca de ceva timp hotii s-au reprofilat.

Acum pare-se ca au comenzi pentru sistemele de navigatie de pe masinile Volkswagen. Sta marturie un furt semnalat pe Facebook Info Trafic Jud Timis de un utilizator care sustine ca un VW a fost gasit in aceasta dimineata fara navigatia care era incastrata in bordul autoturismului. Masina fusese parcata in zona Sagului.

Comentariile n-au intarziat sa apara, si alti timisoreni spunad ca au patit-o recent. Potrivit unora dintre ei, un astfel de sistem de Volkswagen se vinde in piata sau pe internet cu sume pornind de la 150 de euro.

Hotii nu se tem de alarme si actioneaza dupa metode consacrate. La adapostul intunericului, sparg geamurile, patrund in autoturism si cu ajutorul unor scule demonteaza in cateva minute orice au nevoie. Pana cand se dezmeticeste proprietarul si ajunge la masina, asta daca e prin preajma, spargatorii sunt demult plecati.

Politistii se confrunta cu zeci de astfel de dosare de furt si nu putine sunt cazurile in care nu reusesc sa dea de urma atacatorilor. In plus, adeseori, acestia se dovedesc a fi tineri de 14-15 ani, care scapa basma curata.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *