Speranțele de la volei, calificate în finală

Echipa de speranţe (ge­ne­ra­ţia 2003-2004) a Clubului Sportiv Şcolar Lugoj, an­tre­na­tă de profesoara Carmen Todros s-a calificat la sfâr­şitul săptămânii trecute în finala campionatului na­ţio­nal, după ce a câştigat seria în care a fost repartizată, din cadrul turneului semifinal, ce s-a jucat în perioada 3-5 martie.

Competiţia a fost găzduită de sala sporturilor a comunei Borş, din a­propiere de Oradea. Gru­parea de pe Timiş s-a im­pus în faţa tuturor adversarelor, învingând cu 3-0 (25-7, 25-7, 25-17) pe CS Power Volleyball Baia Mare, CSŞ 2 CNE CSM Baia Mare (25-9, 25-8, 25-5), CSŞ Caransebeş (25-18, 25-15, 25-15) şi ACS Viitorul Borş (25-8, 25-15, 25-9).

Singura întâlnire cu e­moţii  pentru lugojence a fost în duelul cu CS Victoria Nădlac, în care după ce au luat primul set cu 25-21, fetele de la CSŞ Lugoj au cedat următoarele două cu 21-25 şi 22-25. Şi-au revenit însă în setul patru câştigat cu 25-23 şi au încheiat vic­to­rioase după două ore de joc, cu 15-13, în setul cinci.

“Am făcut un turneu bun şi am reuşit să nu pierdem nici un joc. A fost o competiţie în care am întâlnit trei echipe, cu care nu ne-am mai con­fruntat şi despre care nu am ştiut nimic. Este vorba de cele două formaţii din Baia Mare şi cea din localitatea gazdă. Am reuşit să ne fa­cem jocul nostru în toate par­tidele, chiar şi în meciul disputat cu Nădlac. Felicitări jucătoarelor pentru modul cum s-au comportat pe teren”, a spus antrenoarea Car­men Todros.

CSŞ Lugoj: Georgiana Popa, Cris­tina Livadariu, Andrada Lorke, Timeea Pe­trescu, Ge­orgiana Petruţea, Roxana Munteanu, Amalia Siskovits, Luiza Roşie, Pa­tricia Bărbulescu, Denisa Subţire, Andra Badiu-Savu şi Isabela Batori.

Din a­ceas­tă serie semifinală s-au ca­lificat în faza următoare CSŞ Lugoj şi ACS Viitorul Nădlac, formaţii care vor întâlni în finala programată pentru 10-14 mai, alte şase echipe calificate: CS Di­na­mo Bucureşti, LPS IOR Mir­cea Eliade-Bucureşti, CSŞ Bacău, CSŞ Botoşani, CSŞ Sibiu şi CS Dacia Mio­veni 2012.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *