Street Food Festival Timisoara – Spring Edition

Anul acesta nebunia culinară numită Street Food Festival va începe de la Timișoara. În perioada 10-13 mai, Parcul Rozelor va fi gazda celui mai delicios festival.

Nebunia culinară Street Food Festival 2018 va începe de la Timisoara. După ce în toamnă,  gurmanzii  s-au bucurat în Parcul Rozelor de preparate extraordinare, organizatorii au decis să repete aventura și chir să o facă și mai interesantă, extinzând locația și pe strada Academician Alexandru Borza”.

Între 10-13 mai, timișorenii, și nu numai,  sunt așteptați cu burgeri care le vor surprinde imaginația, pizza italiană autentică, mâncare chinezească, coaste, clătite și zeci de alte preparate delicioase la care nu vor putea rezista. Nu vor lipsi nici concertele de jazz, blues și world music, activitățile pentru copii și alte surprize care să completeze o experiență gastronomică extraordinară.

Street Food Festival e primul festival din România dedicat mâncării stradale. A debutat în 2016 la Cluj, iar în 2017 aventura a continuat pentru ca gusturile românilor din toată țara să fie răsfățate. Festivalul poposește în mai multe orașe din țară cu produse apetisante autohtone sau internaționale, concerte, activități interactive, pentru o experiență culinară și multiculturală de neuitat.

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.