Subcomisarul Cristian Gârbovan, noul adjunct al Poliției Municipiului Lugoj

Structura de comandă a Poliției Municipiului Lugoj ar putea fi din nou mo­di­fi­cată, prin schimbarea ad­junctului instituției, co­mi­sa­rul șef  Marius Rus, care, la cerere,  doreşte să renunţe la funcția respectivă după doar trei luni de la numire. ”Din mo­ti­ve personale, am cerut o revocare a îm­pu­ter­ni­cirii mele pe actuala func­ţie.

Din câte ştiu, în urma unei a­nalize a şefilor In­­spec­­to­­ratului de Poliţie al Judeţului Timiş, s-a aprobat cererea mea”, a declarat cms şef Marius Rus. Măsura ar trebui să intre în vigoare de astăzi.

Acesta a absolvit Academia de Po­liție în 1999, activând în ca­drul Poliției Economice la Ti­mișoara până în 2002, a­poi la Poliția Lugoj unde a de­venit șef de birou în anul 2007. Datorită activității re­mar­­cabile în lupta cu con­­trabandiștii de țigări din zonă, cms. șef M. Rus a fost declarat ”Polițistul Anului 2015” pe întregul Serviciu Ju­dețean de Investigare a Criminalității Economice.

Şef nou şi la Găvojdia

Rocada la vârful poliției lu­go­jene va fi făcută din câte se pare tot cu un lugojean și anume, subcomisarul Cris­tian Gârbovan, șeful Sectiei 6 Poliție Rurală Găvojdia.

“Încă nu am primit nicio înştiinţare oficială legată de împuternicirea mea pe funcţia de adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Lu­goj”, a spus subcomisarul Cristian Gârbovan.

Dacă numirea va fi făcută, Secția 6 Poliție Rurală Găvojdia ar putea fi preluată de Cristian Bogasieru, ofițer specialist în cadrul Serviciului de  In­ves­tigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Timiș.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *