Succese lugojene la Cupa Banzai; șase medalii la karate!

Micii karateka din Lugoj au reușit sâmbătă, 23 februarie, să ocupe locuri fruntașe la competiția internațională Cupă Banzai, ajunsă la ediția XXVI și care strâns pe tatami-ul de la Sala Sporturilor ”Victoria” din Arad peste 500 de sportivi de la 40 de cluburi din cinci țări.

Sportivii lugojeni, cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani și antrenați de sensei Sergiu Farka și sensei Cătălin Buiculescu, s-au întors acasă cu șase medalii, obținute la gradația 7 kyu, la întrecerile de kata și kumite.

Locurile întâi la kata individual feminin au fost ocupate de către Valentina Tudose și Alexandra Bortoș.

La kumite shobu sanbon, pe prima treaptă a podiumului a urcat Haristeias Csniy. Medalia de argint i-a revenit lui Noemi Szabacsi, iar bronzul l-au luat Denis Lungu și Daniel Petruțescu, care mai are în palmares peste 30 de premii obținute la actorie, atât la nivel de oraș, cât și în ța­ră.

Cu toate că rezultatele vorbesc de la sine, lipsa sponsorilor pune în pericol deplasarea tinerilor speranțe lugojene la karate, la cea de-a doua ediție a Cupei Voința Buftea, din perioada 2-3 martie, la stagiu național de kata Jean Pierre Fischer, din 8-10 martie, de la Târgu Mureș, dar și la alte competiții de renume care ar putea pune municipiul de pe Timiș pe harta sportivilor de aur ai țării.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.