Super-filmele anului 2018

Noul an vine cu super-filme în cinematografe! Iată-le pe cele mai așteptate dintre acestea.

Star Wars: Han Solo

Fanii francizei probabil că sunt deja la curent cu noul spin-off ce-l are ca protagonist pe Han Solo la tinerețe. După un casting îndelungat a fost ales noul actor care îl portretiza pe Harrison Ford în versiunea tânără. E vorba de Akden Ehrenreich, care a apărut până acum în filme precum „Hail Caesar”, „Beautiful Creatures” sau „Stoker”, dar și într-o mulțime de seriale. De regie se vor ocupa Phil Lord și Chris Miller, iar filmul va explora aventurile dinaintea evenimentelor din „Star Wars: A New Hope”.

Halloween

Cel mai nou film cu Michael Myers va fi produs de însuși legendarul John Carpenter, iar regia îi va reveni lui David Gordon Green, care va semna și scenariul alături de Danny McBride. Prezența acestuia din urmă în proiect a speriat câțiva fani ai francizei, însă există asigurări că filmul va fi pe cât de serios pe atât de memorabil. Succes, Michael!

Pacific Rim: Uprising

Filmul este un sequel al celui din 2012. Originalul se concentrează pe forța defensivă alcătuită din roboți gigantici și piloții care îi mânuiesc în lupta pe care o duc împotriva unor monștri colosali veniți dintr-o altă dimensiune. Nu putem decât să speram că de data asta, lupta pentru salvarea umanității se va ridica peste nivelul primului film – altminteri, un semi-fiasco comercial și de critică.

Creed 2

Sylvester Stallone se întoarce din nou în ring într-un nou sequel, în care îl va juca, desigur, pe Rocky Balboa. Însă încântarea ce însoțește așteptările legate de noul film vine la pachet cu o mare surpriză – surpriza poartă numele lui Ivan Drago (Dolph Lundgren).

Ant-Man and The Wasp

Scott Lang (Rudd) face față cu oarece dificultate consecinţelor alegerilor sale de fi atât super-erou cât și tată. Câtă vreme încearcă să balanseze responsabilitățile de tată și de super-erou e solicitat pentru o nouă misiune de către Hope van Dyne (Lilly) și doctorul Hank Pym (Douglas). Scott trebuie să îmbrace din nou neobișnuitul costumul și să mai și învețe să lupte alături de The Wasp, fapt ce va dezvălui niște secrete din propriul lor trecut. Ei bine, schimbările astea de ritm și registru sună grozav!

Mission: Impossible 6

În rolul său iconic de unic agent secret, neobositul Tom Cruise intră din nou pe tărâmul francizei-blockbuster de impact global: „Mission Impossible”. Producătorii garantează că acesta va fi cu adevărat exploziv și cel mai complex din serie, la nivel de scenariu.

X-Men: The New Mutants

Așa cum lesne se putea observa din „Logan”, aventurile mutanților sunt departe de a se fi sfârșit. De data asta, un nou grup de mutanți adolescenți (care o include pe nativa americană Danielle Moonstar, fata scoțiană Wolfsbane, brazilianul Sunsport și o rusoaică pe nume Magik) sunt antrenați intens la Institutul Xavier.

The Strangers 2

Partea a doua a prea puțin cunoscutului home invasion cu același nume, face un apel neliniștitor către panică, angoase și lupta pentru supraviețuire prin intermediul a trei psihopați mascați care vor teroriza o familie dintr-un parc de rulote. Cu siguranță, acesta nu va fi un film pentru oricine.

The Purge 4

Devenit foarte repede o franciză, acest „The Purge” este un prequel despre cum controversatele și sângeroasele legi de control al populației au început să apară. Dacă de încă o continuare chiar nu mai era nevoie, un început al acestei frenezii criminale, contra-cronometru, ar putea fi cel puțin interesant.

Proud Mary

Taraji P. Henson e Mary, o femeie asasin care lucrează pentru o organizație de tip mafiot din Boston. Viața ei va fi dată complet peste cap atunci când va întâlni întâmplător un tânăr, imediat după ce eșuează un asasinat la comandă. Așadar, un fir narativ clasic în interiorul unui film cu asasini, dar care promite și ceva spectacol modern armat pe măsură.

Scarface

Mai era oare nevoie de un al treilea „Scarface”? De ce nu? Astfel, același imigrant outsider parcurge drumul anevoios către lumea criminală, într-o (din nou) versiune bolnavă a visului american, devenind, în cele din urmă, un rege al criminalităţii, ca urmare a ambițiilor sale clădite pe violență și sânge. Fanii filmului cu Pacino s-ar putea să nu privească cu ochi buni acest nou „Scarface”, însă șansele sunt destul de mari ca această variantă modernizată să facă punte solidă și către viața zbuciumată a socio-politicului internaţional de astăzi.

The Nun

După „Annabelle”, „The Nun” are și ea parte de un spin off, după ce a speriat strașnic audiența în „The Conjuring 2”. Așadar, încă o luptă între cei vii și cei blestemați, dar care de data asta începe într-o mănăstire din România. Filmul are șanse mari să devină un horror de succes critic și de casă, ba chiar să se ridice la înălțimea lui „Annabelle 2”. În plus, deține suficiente și pertinente date pentru a câștiga și aprecierea fanilor cei mai pretențioși ai genului.

sursa: cinemap.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *