Supermarketul Kaufland tot mai aproape de deschidere

Lucrările la viitorul hyper­mar­ket Kaufland continuă, în ciuda vremii foarte fri­gu­roa­se din ultimele săp­tă­mâni.

S-a aplicat al doilea strat de asfalt pentru a se ajunge la nivelul gurilor de canal, iar parcarea este deja pre­vă­zută cu stâlpi de iluminat. Miercuri, 25 ianuarie, erau tra­sate marcajele pentru lo­curile de parcare. În același timp, se aplicau panourile pe exteriorul fațadei. Sigla Kaufland este deja montată pe panouri de înălțime si­tua­te la strada Timișoarei și pe frontispiciul clădirii. În a­ceastă perioadă, major­i­ta­tea lucrărilor se desfășoară la interior.

Hypermarket-ul cu autoservire Kaufland din Lugoj este situat pe strada Timișoarei, la numărul 131, în imediata apropiere a clă­dirii Butan Gas. Clădirea are o suprafață de 2.500 mp, ceea ce corespunde stan­dar­du­lui Kaufland de 2.500 – 3.000 mp. Reprezentanții companiei au contactat Pri­mă­ria Lugoj încă de acum trei ani, prima locație pro­pu­să, la care s-a renunțat ul­terior, fiind în Cartierul Stadion I.
Inaugurarea a fost anun­ța­tă pentru data de 23 fe­bruarie 2017. Kaufland Lu­goj oferă 100 de locuri de muncă.

Potrivit retailers.ro, ”compania a avut anul tre­cut în România o cifră de a­faceri de 9,17 miliarde lei (puţin peste două miliarde de euro) şi un profit de 648,91 milioane lei (144 mi­lioane euro), rezultate în creştere faţă de anul 2014”.

În avanpremiera deschiderii oficiale, Kaufland a lansat o publicație proprie, distri­bui­tă gratuit. Aceasta do­­rește să familiarizeze publi­cul cu oferta produselor, inclusiv mărcile proprii și care se vor găsi în exclusivitate în vii­torul hypermarket din Lu­goj.

Kaufland are la ora actuală 109 magazine în România, dintre care 12 în Capitală. Anul acesta se vor inaugura noi hypermark­e­turi la Lugoj, Codlea și Man­galia, în proiect fiind și un nou magazin la Bucu­rești.

Kaufland se numără printre cele mai mari com­panii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în șapte țări.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *