Supraviețuire miraculoasă, după ce au căzut în gol cu liftul 84 de etaje

Șase persoane, între care și o femeie însărcinată, au supraviețuit în mod miraculos, după ce au căzut în gol cu liftul 84 de etaje.

Incidentul a avut loc vineri, într-una dintre cele mai înalte clădiri din Chicago, iar operațiunea de salvare a durat în jur de trei ore, pentru că liftul rămăsese blocat între etajele 11 și 12.

Grupul tocmai plecase de la un bar de la etajul 95, în jurul orei 12.30, când s-a rupt un cablu și au căzut în gol până la etajul 11. După aceea, și-au alertat prietenii, care au anunțat autoritățile, scrie BBC News.

Printre cei care au trecut prin clipe de coșmar este și Jaime Montemayor, un bărbat de 50 de ani, care era în lift cu soția sa. Inițial, liftul a părut să cobore normal, dar apoi s-a auzit un sunet ciudat. După aceea, au urmat secunde de panică, însoțite de strigăte și rugăciuni.

„Am crezut că vom muri”, a mărturisit el.

În lift se mai aflau și doi studenți la drept și o femeie însărcinată. Astfel, pentru a-i salva, pompierii au fost nevoiți să facă o gaură în perete ca să-i poată salva.

„Era o situație extrem de precară. Ca să-i salvăm, a trebuit să spargem un zid de la etajul 11, ca să putem deschide ușile liftului”, a spus șeful Departamentului de Pompieri din Chicago, Patrick Maloney.

Clădirea este a patra cea mai înaltă clădire din Chicago și a 12-a cea mai înaltă din lume.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *