Surpriza la un control in trafic, pe un drum din Timis

Pana si politistii au ramas uimiti cand au tras pe dreapta un sofer al unei autoutilitare ce tracta o remorca incarcata cu material lemnos pe DN59, in Deta.

Astfel, politistii orasului Deta au oprit pentru control, pe DN 59, o autoutilitara ce tracta o remorca incarcata cu panouri din lemn. Ei au constatat ca soferul, un barbat de 58 de ani, nu avea permis de conducere corespunzator categoriei din care face parte vehiculul condus.

Totodata, politistii au stabilit ca remorca nu este inmatriculata pentru a putea circula pe drumurile publice, avand aplicate numere de inmatriculare false si figureaza ca fiind furata din Suedia, in cursul anului 2014.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei din care face parte vehiculul, punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat sau neinregistrat si tainuire.

De asemenea, in urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca soferul nu detine documente de provenienta sau transport pentru materialul lemnos, fapt pentru care a fost sanctionat contraventional conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

S-a confiscat autovehiculul, dar si materialul lemnos.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *