Sute de amenzi in numai patru zile, pentru soferii indisciplinati din Timis

Au fost din nou acțiuni pe linie rutieră, în această săptămână, pe drumurile din Timiș. Polițiștii au ieșit pe străzi pentru a-i sancționa pe cei care încalcă regulile de circulație. Oamenii legii au aplicat sute de amenzi, dar au și reținut zeci de permise de conducere.

Agenții de la Rutieră au acționat timp de patru zile pe raza întregului județ. Au urmărit prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și au aplicat peste 300 de amenzi, dintre care o mare parte șoferilor care au circulat cu viteză prea mare.

„Astfel, poliţiştii au aplicat 337 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 91 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 56 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 39 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor și vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric și limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare”, transmit polițiștii timișeni.

Oamenii legii vor fi din nou la datorie și în acest weekend, când îi vor viza, printre altele, pe cei care se urcă la volan băuți sau sub influența substanțelor interzise.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *