Sute de amenzi în weekend, pe soselele din Timis

Acțiuni la nivelul întregului județ, în weekend, ale polițiștilor de la Rutieră. Oamenii legii au organizat filtre pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente. Au aplicat sute de amenzi și au reținut zeci de permise de conducere pentru încălcarea normelor rutiere.

Acțiunea s-a desfășurat în perioada 26-28 ianuarie și a avut ca țintă principală combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Polițiștii i-au țintit pe șoferii care urcă la volan drogați sau băuți, iar după noaptea de sâmbătă au verificat la sânge și taximetriștii.

„Astfel, poliţiştii au constatat 12 infracțiuni și au aplicat 426 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 30 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză și semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric. De asemenea, au fost retrase 18 certificate de înmatriculare”, spun polițiștii timișeni.

Acțiunile vor continua și în săptămâna ce tocmai a început.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *