Sute de amenzi în weekend, pe șoselele din Timiș!

Acțiune a polițiștilor de la rutieră, în zilele de weekend, în Timiș. Oamenii legii au ieșit pe străzi pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Polițiștii au aplicat sute de amenzi și au reținut zeci de permise de conducere.

Acțiunea s-a desfășurat în weekend pe toate drumurile din județ, dar și în localități. Zeci de polițiști de la rutieră au ieșit în teren pentru a combate principalele cauze ale producerii accidentelor rutiere. Ca de obicei, cele mai multe sancțiuni au fost acordate șoferilor care circulau cu viteză prea mare.

„Astfel, poliţiştii au întocmit 8 dosare penale şi au aplicat 479 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 257 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 78 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 32 permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor și vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză și conducerea sub influența alcoolului. De asemenea, au fost retrase12 certificate de înmatriculare”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *