Sute de amenzi pentru soferii indisciplinati, in weekend, in Timis

Acțiune a polițiștilor de la Rutieră pe toate drumurile din județ, dar și în localități, în weekendul ce tocmai s-a încheiat. Oamenii legii au aplicat sute de amenzi șoferilor indisciplinați, dintre care cele mai multe șoferilor care au circulat cu viteză prea mare. De asemenea, zeci de conducători auto au rămas pietoni.

Polițiștii de la Rutieră au acționat timp de patru zile pe toată raza județului. Au acționat astfel pentru a-i depista pe cei care nu respectă legea la volan.

„Astfel, poliţiştii au constatat 9 infracțiuni și au aplicat 364 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 213 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 46 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 29 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor și vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.”, transmit reprezentanții IPJ Timiș. Polițiștii timișeni anunță că vor continua controalele și în săptămâna ce tocmai a început.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *