Sute de amenzi pentru soferii indisciplinati, in weekend

Polițiștii timișeni au aplicat sute de amenzi șoferilor indisciplinați, în weekendul ce tocmai s-a încheiat. Oamenii legii au ieșit pe străzi pentru a-i sancționa pe șoferii indisciplinați care au încălcat legea la volan. Ca de obicei, cele mai multe amenzi au fost date pentru nerespectarea normelor legale de viteză.

Polițiștii de la Rutieră au acționat pe raza întregului județ, în perioada 21 – 23 iulie. Au aplicat sute de amenzi șoferilor indisciplinați dintre care 172 au fost pentru nerespectarea normelor de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. Mai mult, oamenii legii au reținut și 38 permise de conducere.

„Astfel, poliţiştii au constatat 6 infracțiuni și au aplicat 384 sancţiuni contravenţionale, dintre care 172 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 50 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 38 permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 17 certificate de înmatriculare”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.