Sute de amenzi si zeci de permise retinute pe drumurile din Timis, in weekend

Acțiunile polițiștilor de la Rutieră continuă fără întrerupere. Oamenii legii au fost pe străzi și în weekendul ce tocmai s-a încheiat și au acționat pentru a-i prinde pe șoferii care încalcă legea. Polițiștii au aplicat sute de amenzi și au reținut zeci de permise de conducere.

Agenții de la Rutieră au acționat în perioada 16-18 iunie pe toate drumurile din județ, dar și în localități. Au aplicat peste 500 de amenzi și au reținut 23 de permise de conducere. Vitezomanii, 244 la număr, au fost cei mai numeroși.

„Astfel, poliţiştii au constatat 4 infracțiuni și au aplicat 532 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 244 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum, 44 pentru neutilizarea centurii de siguranţă și 14 pentru indisciplină pietonală. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 23 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric şi limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 12 de certificate de înmatriculare. În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *