Sute de amenzi si zeci de soferi ramasi fara permis, pe soselele din Timis

Acțiune întinsă pe patru zile a polițiștilor de la Rutieră, în Timiș. Oamenii legii au reținut zeci de permise și au aplicat aproape 600 de amenzi șoferilor indisciplinați. Cele mai multe sancțiuni au fost pentru cei care au circulat cu viteză prea mare.

Oamenii legii au acționat timp de patru zile pe toată raza județului. Cele mai multe dintre amenzi, 179, au fost încasate de cei care nu au respectat limitele legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

„Astfel, poliţiştii au aplicat 576 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 179 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 76 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 69 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric şi limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 33 de certificate de înmatriculare”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Controalele vor continua și în weekendul ce urmează.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *