Sute de pachete cu tigari, ascunse in capitonajul si plafonul unui camion, in Vama Jimbolia

Amendă de 10.000 de lei, camion confiscat și interdicție de a intra în România pentru următorii cinci ani. Asta a primit un cetățean sârb de la polițiștii de frontieră din Vama Jimbolia, după ce a fost prins că încerca să introducă țigări de contrabandă în România. Marfa era ascunsă în capitonajul și plafonul mașinii.

Cetățeanul sârb, în vârstă de 34 de ani, s-a prezentat miercuri seară în Vama Jimbolia pentru a intra în România. În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră au decis să verifice cu atenție autocamionul cu care se deplasa bărbatul și au demarat un control amănunțit. Oamenii legii, împreună cu vameșii, au descoperit în capitonajul, dar și în plafonul mijlocului de transport 660 de pachete cu țigări marca Marble, de proveniență duty free.

„Din cercetările efectuate de poliţiştii de frontieră, s-a stabilit că ţigările au fost cumpărate din Serbia şi urmau să fie introduse ilegal în România cu scopul de a fi comercializate pe piaţa neagră. Conducătorul auto a fost sancţionat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei și i s-a interzis intrarea în România pentru o perioada de 5 ani. De asemenea, ţigările, în valoare de aproximativ 10.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar automarfarul a fost indisponibilizat la sediul PF până la plata amenzii”, transmit polițiștii de frontieră timișeni.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *