Sute de perchezitii in Bucuresti si alte 28 de judete in 15 dosare de criminalitate organizata.

Dosarele in cadrul carora sunt efectuate perchezitiile vizeaza comiterea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, fals in inscrisuri sub semnatura privata, evaziune fiscala si spalare de bani.

In alte dosare se efectueaza cercetari pentru efectuarea fara drept de operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic si operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

De asemenea, se efectueaza cercetari pentru evaziune fiscala, falsificare de instrumente electronice de plata, punere in circulatie de instrumente electronice de plata contrafacute, detinere de instrumente electronice de plata contrafacute, fals material in inscrisuri oficiale si fals informatic.

Sunt efectuate perchezitii in dosare penale in care sunt cercetate fapte de trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism si marturie mincinoasa.

La operatiune participa peste 600 de politisti din cadrul structurilor de combatere a criminalitatii organizate, inspectoratelor de politie judetene si luptatori ai structurilor de interventii si actiuni speciale ale Politiei Romane.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.