Tanar din Lugoj mort la Herculane. I s-a facut rau si a cazut lovindu-se cu capul de o stanca

Un tanar din Lugoj, in varsta de 19 ani, a murit duminica in apropierea statiunii Baile Herculane dupa ce a cazut si s-a lovit cu capul de o stanca.

Reprezentantii ambulantei Caras-Severin au declarat ca baiatul facea o plimbare alaturi de cativa prieteni si de fratele sau cand a acuzat o stare de rau. ”Este vorba de un baiat din Lugoj. Din ce am inteles erau cazati la camping si au plecat sa se plimbe. La un moment dat le-a spus celor care il insoteau ca se simte rau si a picat din picioare. La impactul cu solul s-a lovit de o stanca. Din pacate pentru el, a durat aproximativ doua ore pana sa ajunga la echipajul nostru si nu s-a mai putut face nimic pentru el”, a declarat Cornel Parvan, purtator de cuvant in cadrul Serviciului de Ambulanta Caras-Severin.

Salvamontistii au confirmat si ei faptul ca accesul in zona unde a avut loc accidentul s-a facut foarte greu pentru ca oamenii care au preluat misiunea de salvare nu au putut inainta de zona 7 Izvoare din cauza aglomeratiei. ”A fost vorba de un accident in zona Valea Bedinei. Din nou am avut probleme si nu am putut ajunge rapid din cauza haosului din zona 7 Izvoare. Din pacate, in ciuda eforturilor facute, baiatul a murit”, a declarat Valentin Balaban, seful Serviciului Salvamont Caras-Severin.

Trupul neinsufletit a fost preluat de medicii legisti care vor stabili imprejurarile in care a survenit decesul.Baiatul se numeste Lucian Stoia.

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *