Tânăr şofer român mort în teribilul accident din Germania. Sergiu era căutat de colegi de mai bine de 12 de ore

Un tânăr şofer român, 28 de ani, şi-a găsit sfârşitul tragic pe o şosea din Germania, după un teribil accident. Sergiu conducea o autoutilitară Opel şi s-a izbit de spatele unei semiremorci de TIR, maşina sa făcându-se zob.

Accidentul s-a produs miercuri în jurul prânzului pe A7, în apropiere de Ellwangen, într-o zonă în care se efectuau lucrări pe carosabil. Românul, în vârstă de 20 de ani, conducea un microbuz de marfă Opel. A ignorat toate semnele de avertizare, neobservând la timp nici luminile de avarii aprinse de alţi şoferi care circulau în faţa sa.

Colegii lui Sergiu lansaseră miercuri după prânz un apel pe facebook, iar ulterior comentariile de la acea postare au confirmat că românul de 28 de ani a fost, din păcate victima accidentului de pe A7 din Germania.

“Seara bună golegilor. Avem un coleg despre care nu se stie nimic si care este de negăsit. Din ce am înţeles de la un prieten al lui, nu răspunde la telefon, familia este disperată. Nu se cunosc detalii despre firma la care lucra, nici despre maşină. Aşa că dacă vreunul dintre voi puteţi vorbi cu el sau aveţi detalii, puteţi anunţa aici.”, a fost postarea care anunţa dispariţia lui Sergiu.

Joi  dimineaţă, unul dintre răspunsurile la postare conţinea ştirea publicată de observator.tv despre accidentul din Germania, iar apoi au urmat mai multe răspunsuri care au confirmat identitatea tânărului şofer.

Maşina românului a fost făcută praf, motorul câzând pe şosea. Pompierii de la descarcerare l-au scos pe tânărul şofer român dintre fiare, constatând decesul acestuia.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *