Tânără desfigurată și tâlhărită de un puşcăriaş recent eliberat

O tânără de 20 de ani a fost lovită crunt şi apoi tâlhărită de un recidivist, în scara unui bloc din Alba Iulia. Fata a fost pusă la pământ dintr-o lovitură şi a ajuns la spital. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

După atac, fata şi-a revenit şi a plecat acasă pe piciorele ei, însă cu pierderi de memorie. Nu îşi aminteşte nimic din ce i s-a întâmplat.

A observat doar că îi lipsesc lucrurile şi a depus atunci o sesizare la Poliţie.

Ulterior, acuzând stări de rău, familia a dus-o la spital, unde e şi acum internată.

“Poliţia a fost sesizată de către reprezentanţii Spitalului cu privire la faptul că la camera de gardă s-a prezentat o tânâră care acuza pierderi de memorie. În urma examinării medicale ale acesteia medicii nu au stabilit faptul că ar fi fost victima unei infracţiuni cu violenţă, dar pentru că a reclamat că nu îşi găseşte telefonul mobil a fost întocmit un dosar penal”, a declarat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Săltat de poliţişti şi dus la secţie, suspectul a negat totul în primă fază. La audieri, însă, şi-ar fi recunoscut fapta.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Are 33 de ani şi nu e la prima abatere.

Ieşise din închisoare de numai două săptămâni, după ce îşi ispăşise pedeapsa tot pentru tâlhărie, dar şi tentativă de viol.

Astăzi, va fi dus la Parchet şi ulterior la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.