Tânără DJ, jefuită de telefonul mobil, într-un club; cum l-a recuperat

O tânără DJ populară în Taiwan, a fost jefuită într-un popular club din Los Angeles şi a reuşit nu doar să îşi recupereze telefonul de la hoţ, ci să îşi şi bată agresorul. 

Lin Chia-ling, cunoscută sub numele de DJ Maze, sau Chiang Chiang, se bucura de o seara petrecută cu prietenele într-un club din Los Angeles, atunci când a observat o femeie care făcea multe fotografii şi stătea foarte aproape de grupul său. În scurt timp, a simţit mâna femeii care îi deschidea geanta şi îi lua telefonul.

Furioasă, tânăra din Taiwan i-a cerut socoteală femeii şi hoaţa de telefoane mobile a făcut o mare greşeală: cu prea multă încredere în ea, a provocat-o pe DJ să o percheziţioneze. Aşa că Maze, scrie Taiwan News, a trântit-o pe hoaţă la pământ, lovind-o. Aşa a găsit, asupra femeii, telefonul său mobil. În încăierare şi Maze a suferit mici laceraţii, dar nicio rană importantă.

Gaşca de hoţi avea o metodă bine pusă la punct: toate telefoanele furate erau scoase imediat din club şi date mai departe membrilor reţelei. Deşi au fost furate mai multe telefoane mobile din acel club, doar DJ-ul din Taiwan a reuşit să îşi recupereze telefonul.

Fighting night with Mexican! She stole my phone and I caught her! I beat her up!! 💪🏿墨西哥女人在夜店偷我手機被我抓到 直接被我扁到頭破 我是唯一沒被偷成的 其他人的都被偷走了 職業偷手機集團 手機拿到直接給別人 所以她身上沒有東西 可悪至極 狠狠被我扁了一頓 爽快!

Posted by 林嘉凌 DJ Maze on 9 Iulie 2017

sursa: realitatea.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.