Tanara la spital, in urma unui scandal intre romi, la Timisoara

O tânără a ajuns la spital, joi, în urma unui scandal izbucnit pe strada Brașov din Timișoara. Tânăra a fost bătută de doi indivizi de etnie romă.

Incidentul s-a întâmplat joi, la prânz, pe strada Brașov din Timișoara. Doi indivizi de etnie romă au agresat o tânără în fața casei acesteia. Femeia a fost lovită în repetate rânduri și izbită cu capul de trotuar și de o mașină. Agresorii nu s-au oprit decât în momentul în care un vecin a auzit țipetele femeii și a ieșit în stradă să vadă ce se întâmplă. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

„Motivul e bine știut, poate și de toate autoritățile. Fata e o fată liniștită, o cunosc de mai mult timp. Este și ea de etnie romă, am înțeles că e din altă familie și nu au loc toți pe stradă. Au încercat s-o facă să plece. Au bătut-o ca în filme, i-au dat cu capul de mașină, de asfalt”, spune unul dintre locuitorii din zonă, martor la incident. Acesta a avut și el necazuri cu clanul de romi din zonă și a ajuns în punctul în care le va vinde acestora casa pentru a scăpa de probleme.

Polițiștii de la Secția 3 au mers la fața locului și urmează să stabilească împrejurările în care s-a petrecut incidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.