Tânără spulberată pe trecerea de pietoni! Atenție, imagini cu impact emoțional!

Imagini cutremurătoare surprinse de camerele de supraveghere în timpul unui accident de circulație petrecut în localitatea Săvinești din județul Neamț au fost făcute publice. Pe filmare se vede momentul în care o adolescentă de 17 ani este spulberată, pur și simplu, de o mașină, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Fata a fost rănită foarte grav și este acum internată la spitalul Județean Neamț. Atenție! Imaginile care urmează au un puternic impact emoțional!

Accidentul s-a produs ieri dimineață, la ora 6:30, într-o intersecție din Săvinești. Fata traversa regulamentar, iar când a pășit pe trecerea de pietoni, mașina care a accidentat-o era la distanță suficient de mare încât să-i permită să ajungă în siguranță pe trotuarul celălalt.

N-a fost așa, însă! În imagini se vede că autoturismul se apropie cu viteză extrem de mare, iar șoferul nu face nimic pentru a evita accidentul.

Când tânăra își dă seama că urmează să fie lovită de mașină încearcă să alerge pe trotuarul celălalt. Dar impactul nu mai poate fi evitat. În prezent ea se află la terapie intensivă, cu multiple contuzii la cap și torace și cu numeroase fracturi costale, însă medicii spun că deocamdată nu se impune o intervenție chirurgicală.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *