Tânărul care și-a împușcat mortal iubita, catalogat drept „un scandalagiu”

Localnicii din localitatea arădeană, Târnova, spun că tânărul care și-a împușcat iubita, iar apoi s-a sinucis, era cunoscut drept un „scandalagiu”.

Oamenii spun că acolo unde era scandalul, era și tânărul, însă nu l-au crezut capabil să provoace o asemenea tragedie – pe de o parte pentru familia lui, iar pe de altă parte pentru familia iubitei sale. Tânăra de 23 de ani, din Șilindia, lasă în urmă un copil în vârstă de 3 ani.

În ultima perioadă, tânărul – Rafael Emanuel Neamțiu -, în vârstă de 23 de ani, din Tîrnova, era, se pare, gelos deoarece a aflat că iubita lui intenționează să plece la muncă în Germania, iar bănuiala lui era că femeia pleacă cu un alt bărbat. Miercuri dimineața, localnicii care obișnuiau să își bea cafeaua în acel bar au sesizat faptul că ușa localului era încuiată, deși programul de funcționare era non stop, iar din interiorul barului se auzea muzică.

Localnicii i-au alertat pe polițiștii din comună după ce s-au uitat pe fereastră și ar fi văzut cadavrul femeii. Unul dintre polițiștii sosiți la fața locului a intrat în local pe o fereastră, găsind cele două cadavre: al tinerei, care prezenta trei împușcături în gât și torace, și al băiatului care avea o împușcătură în gât.

Se pare că marți seara cei doi s-au certat în local, iar spre dimineață – când nu mai erau clienți în bar – tânărul s-a întors. Și a luat cu el și arma de vânătoare artizanală pe care o deținea ilegal.

La domiciliul bunicii tânărului, oamenii legii au găsit mai multe cartușe care aferente armei folosită.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.