Târgul de mărţisor al primăriei, neinteresant pentru comercianţi

Târgul de mărţişor amenajat de municipalitate în piaţa din faţa catedralei greco-catolice este în căutare de comercianţi pentru ocuparea căsuţelor de lemn rămase de la Târgul de Crăciun. Până la ora actuală solicitările pentru desfacerea mărţișoarelor şi a florilor, dedicate  zilelor de 1 şi 8 martie, în piaţa Drăgan, nu ocupă nici jumătate din spaţiile disponibile.

“Compartimentul comercial a eliberat autorizaţii solicitate pentru cinci căsuţe, la Târgul de mărţişor, din acest an”, a comunicat Primăria Lugoj.

Mulţi dintre comercianţii ocazionali preferă alte zone, cunoscute în oraş de ani de zile, mai ales pentru vadul comercial pe care în prezintă.

“Oamenii nu sunt obişnuiţi să meargă până la târgul primăriei. Cel mai bine merg vânzările în intersecţia de la Unic. E în drum, opresc oamenii maşinile şi îşi iau rapid ce doresc. În piaţa de la poliţie nici nu ai unde să parchezi. Nu mi se pare un vad bun”, a spus Floare D, o comerciantă care oferă mărțișoare produse în casă.

Autorităţile speră să ocupe totuşi cele şapte căşuţe rămase disponibile pentru sărbătorile primăverii, în zilele care urmează, cu comercianţii care încă nu s-au grăbit să-şi prezinte ofertele.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *