Taxele şi impozitele la Lugoj şi Făget rămân neschimbate

Taxele și impozitele locale vor rămâne la Lugoj la fel ca cele din anul 2017. Primarul Francisc Boldea spune că situația economică, permite ca dările pe care le achită lugojenii să rămână la nivelul la care sunt acum, chiar dacă salariile s-au mă­rit.

“Primăria Municipiului Lugoj nu și-a propus să mă­rească taxele și impozitele. Rămânem la aceleași taxe și impozite pe care le-am sta­bilit încă din luna mai și care se vor aplica și în 2018. De asemenea, facilitățile care am spus că se aplică până la 31 martie se vor aplica în con­tinuare. Datorăm acest fapt și modului în care am ges­tionat activitatea finan­cia­ră din acest an, având fon­duri suficiente, deși s-au mărit retribuțiile cu peste 40%, dar cred că avem fondurile necesare”, a declarat primarul Fran­cisc Boldea.

Singurele majorări ce ar putea să apară sunt cele legate de supraimpozitarea terenurilor în pa­ra­gină, cu 500%. Taxele şi impozitele locale vor rămâne aceleaşi şi în oraşul Făget, fapt confirmat de primarul Marcel Avram.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *