Taxiurile din Lugoj; obligatoriu de culoare albă.

Primăria municipiului Lugoj a anunțat că de săptămâna viitoare toate taxiurile de pe raza orașului trebuie să fie vopsite în aceeași culoare.

Din luna iulie, intră în vigoare o hotărâre a Consiliului Local Lugoj aprobată anul trecut, prin care a fost reglementată activitatea de taximetrie pe raza orașului.

“De la 1 iulie con­form unei hotărâri de consiliu local, toate taxiurile din Lugoj trebuie să fie vopsite la fel. Noi am propus culoarea galbenă, dar în urma discu­ții­lor cu taximetriștii din oraș care ne-au cerut să fie culoarea albă, am fost de acord cu această solicitare. Până acum 90% dintre taximetriști au înțeles și s-au conformat deciziei Consiliului Local Lugoj, dar au mai rămas 10% care încă nu și-au pregătit mașinile. Am trimis notificări și sperăm ca în cel mai scurt timp să se pună la punct, pentru că autori­za­țiile nu se vor mai acorda în caz contrar”, a explicat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Autoritățile locale susțin că, în prezent, pe raza municipiului sunt emise 130 de autorizații pentru servicii de taximetrie.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.